Onze Zorg

'Zintri biedt Huishoudelijke Ondersteuning aan ouderen, volwassenen en gezinnen in Dongen, Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk.

Samen met u onderzoeken wij wat er nodig is voor u en/of uw gezin om in uw huishouden te kunnen voorzien en een schone en hygiënische leefomgeving te (be)houden. Waar mogelijk en nodig betrekken wij u bij de ondersteuning in uw huis.

Zintri werkt Systeemgericht middels de Sociale Netwerkstrategie, uw (directe) omgeving en belangrijke personen vanuit netwerk en eventueel betrokken zorginstanties, betrekken wij bij uw ondersteuningsvraag. In onze ondersteuning gaan wij voor Zorg op Maat, ieder individu en iedere situatie is anders. Het doel is Draagvlak en Draagkracht te creeren (Eigen kracht) zodat u persoonlijke situatie verbeterd en u als klant tevreden bent over onze zorg en het resultaat hiervan.

Waar er sprake is van structurele beperkingen waardoor u niet in staat bent in uw huishouden te voorzien, verzorgen wij dit voor u (schoonmaken e.d). Misschien bent u wel in staat bent in uw huishouden te voorzien maar vanwege omstandigheden lukt het tijdelijk niet dit zelfstandig te doen. In dat geval gaan wij samen met u aan de slag (bv. samen schoonmaken, koken, structuur (be)houden e.d.). Dit met als doel dat u wederom zelfstandig in staat bent te voorzien in uw huishouden.

Zintri Zorggroep heeft gekwalificeerd personeel met een brede ervaring in de huishoudelijke ondersteuning en begeleiding van ouderen, volwassenen en gezinnen. Ook is er binnen de organisatie een brede kennis en kunde aanwezig betreffende psychische en psychiatrische problematiek en gezinsdynamiek.

Professionaliteit met een betrokken en respectvolle benadering is wat onze zorg bijzonder maakt
Binnen de Huishoudelijke Ondersteuning werken wij met verschillende methodieken om samen met u constructief aan de slag te gaan:
  • Sociale Netwerkstrategie: Netwerkanalyse en Draagvlak en draagkracht creeren. (plaatje).
  • Huishoudschema / Weekschema: Leren schoonmaken en ondersteunen waar nodig. (documentje).